Ma - Za: 9:00 - 18:00

Keerwanden Antwerpen

Project
Project
Project

Betonkelders Antwerpen

Igma bvba is een specialist op gebied van kelderbouw en betonwerken. Wij realiseren waterdichte kelders in gewapend beton voor woningen, appartementsgebouwen, industrie, zwembaden enz.

Een betonnen keerwand of meerdere keerwanden, die laat u natuurlijk produceren en leveren door een specialist. Denk bijvoorbeeld eens aan igma bvba, werkzaam in de omgeving van Antwerpen. Wij specialiseren zich in het produceren van diverse soorten bouwwerken, waaronder betonnen kelders en keerwanden. Wij leveren onze producten zowel aan bedrijven in de industriƫle sector als aan particulieren en daarbij staat de wens van de klant steeds centraal. Het mag duidelijk zijn: voor betonnen keerwanden moet u zeker Bouwwerken Peetermans eens contacteren.

Persoonlijk aanpak

Bij ons bent u geen nummer. Maar een unieke klant, met specifieke wensen en behoeften. Daarom praten we over uw noden.

Deskundig advies

We bieden deskundig advies over de kwaliteit, de duurzaamheid, het onderhoud en de prijs van elk facet van uw concept. Samen puzzelen we de ideale maatoplossing.

Stipte oplevering

Verbouwing zonder vertraging? Dat kan! Ga voor minimale hinder, en maximaal wooncomfort met igma bvba. We garanderen u een stipte uitvoering.