Ma - Za: 9:00 - 18:00

Nieuwbouw Antwerpen

Project
Project
Project

Nieuwbouw Antwerpen

Igma bvba is een specialist op gebied van kelderbouw en betonwerken. Wij realiseren waterdichte kelders in gewapend beton voor woningen, appartementsgebouwen, industrie, zwembaden enz.

Woningen of appartementen bouwen? Als algemeen aannemer zorgen we voor de vakkundige uitvoering en coördinatie van uw nieuwbouw appartement of huis. Met professioneel bouwadvies nemen we al uw zorgen weg en lossen we elk probleem op. Bij igma bvba kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak met respect voor uw wensen en stijl. Van aankoop tot calculatie en dienst na verkoop, onze vakmensen zijn nauw betrokken en werken uw totaalproject tot in de puntjes af. Bekijk onze projecten en ervaar zelf onze uitstekende service.

Persoonlijk aanpak

Bij ons bent u geen nummer. Maar een unieke klant, met specifieke wensen en behoeften. Daarom praten we over uw noden.

Deskundig advies

We bieden deskundig advies over de kwaliteit, de duurzaamheid, het onderhoud en de prijs van elk facet van uw concept. Samen puzzelen we de ideale maatoplossing.

Stipte oplevering

Verbouwing zonder vertraging? Dat kan! Ga voor minimale hinder, en maximaal wooncomfort met igma bvba. We garanderen u een stipte uitvoering.