Ma - Za: 9:00 - 18:00

Zwemvijvers aanleggen Antwerpen

Project
Project
Project

Zwemvijvers aanleggen Antwerpen

Igma bvba is een specialist op gebied van kelderbouw en betonwerken. Wij realiseren waterdichte kelders in gewapend beton voor woningen, appartementsgebouwen, industrie, zwembaden enz.

Een zwemvijver is een verrijking voor ieders tuin. Of u nu landelijk woont of eerder modern, wij installeren graag voor u de gepaste zwemvijver! Een zwemvijver laten aanleggen biedt alle voordelen van een zwembad, maar dan zoveel mooier en gezonder. U kan in de zomer een verfrissende duik nemen in gezuiverd water, maar we maken geen gebruik van chloor en andere vervuilende en schadelijke stoffen. Bovendien is een zwemvijver een prachtig ogende meerwaarde voor uw tuin en stijgt de waarde van uw onroerend goed.

Igma bvba is uw partner voor het laten aanleggen van een zwemvijver op maat van uw tuin. Wij bezorgen u de beste kwaliteit, een professionele afwerking en een persoonlijke service. Voor een duurzame zwemvijver waar u uw leven lang plezier aan zal hebben, bent u bij ons aan het juiste adres! En nu we toch bezig zijn: Waarom stoppen bij een zwemvijver? Door onze expertise in beregening en graafwerken zijn we ook uw ideale partner voor het (her)aanleggen van uw tuin.

Persoonlijk aanpak

Bij ons bent u geen nummer. Maar een unieke klant, met specifieke wensen en behoeften. Daarom praten we over uw noden.

Deskundig advies

We bieden deskundig advies over de kwaliteit, de duurzaamheid, het onderhoud en de prijs van elk facet van uw concept. Samen puzzelen we de ideale maatoplossing.

Stipte oplevering

Verbouwing zonder vertraging? Dat kan! Ga voor minimale hinder, en maximaal wooncomfort met igma bvba. We garanderen u een stipte uitvoering.